V sklopu februarske teme bomo poleg predavanja organizirali tudi terenski vikend v Kočevskem Rogu. Ta bo potekal 24. in 25. 2. 2018 pod vodstvom Urše Fležar, mag. biol. Na njem lahko pričakujemo sledi vseh treh velikih zveri Slovenije in številnih drugih živali. Prispevek za udeležbo na terenu je 15 €. V ceno je všteta nočitev, večerja, zajtrk ter organizacija terena. Za prijavo na teren je potrebno biti član našega društva. Če niste še naš član, ne skrbite, nečlani lahko članarino društva (10 €) poravnate ob prijavi in se prav tako udeležite terena.

Prijave potekajo preko elektronske pošte. Elektronsko sporočilo z zadevo Terenski vikend v Kočevskem rogu pošljete na nik.sabeder@gmail.com. Prijavnica pa naj vsebuje ime in priimek udeleženca, letnik in smer študija, telefonsko številko in možnost lastnega prevoza na terenu. Dopišite tudi zadržke ali omejitve glede prehrane (vegetarijanstvo, veganstvo, alergije). Prijaviti se je mogoče od 31.1. 2018, od 12. ure naprej, rok za oddajo pa je 11. 2. 2018 ali do dopolnitve prostih mest. Zaradi številčne omejitve pohitite s prijavami.

Pridružite se nam!

Zapolnjena so vsa prosta mesta za terenski vikend v Kočevskem Rogu, zato prijava nanj ni več mogoča. Vseeno pa vas vabimo, da se sredo, 21. 2. 2018, udeležite našega predavanja.

Avtor fotografije: Miha Krofel