Novo študijsko leto, novi obrazi in novo vodstvo obetajo uspešno sezono v našem društvu, zato je bil že skrajni čas, da se je ta tudi uradno začela.

Otvoril jo je naš že 4. tradicionalni kostanjev piknik, ki je potekal takoj po redni seji občnega zbora v sredo, 18. 10. 2017. Nanj je prišlo kar nekaj novih obrazov, ki so zelo hitro dokazali, da se znajo dobro zabavati. Svoj delež k druženju so prispevali tudi bolj izkušeni člani, ki so svoje anekdote iz študentskih dni delili med prisotne. Med prijetnim kramljanjem smo uživali ob pečenih kostanjih in vročem čaju in prav nikomur se ni mudilo domov, vendar so bile nizke temperature kljub temu močnejše od nas, zato smo svoje druženje morali zaključiti v bližnjem lokalu, kar pa ni niti malo pokvarilo vzdušja.

Poleg tega, da smo se zabavali je bil piknik za člane nekaj posebnega, saj nam je prvič v delovanju društva uspelo organizirati tako nabiranje kostanjev, kot tudi piknik. Kostanj smo nabirali en dan pred piknikom v okolici Dupleka in ob tem spletli prijateljske vezi, ki so med piknikom postale še močnejše. Upamo, da bo tudi nabiranje kostanjev v prihodnje postalo tradicionalno in komaj čakamo na naša naslednja srečanja.

Avtorica fotografije: Neja Trontel