Dragi študenti in študentke Fakultete za naravoslovje in matematike, člani Društva študentov naravoslovja ter bodoči iskalci zaposlitve,
vabimo vas na okroglo mizo z naslovom:

PRVI ŠIHT – znanje in izkušnje, ki jih biolog potrebuje pred prvo zaposlitvijo

Tekom življenja se srečamo z mnogimi prelomnicami. Ena izmed najpomembnejših je zagotovo prva služba po zaključenem izobraževanju. Poklic biologa je izjemno širok, saj obsega znanje številnih področij, vse od kemije, fizike, genetike, zoologije, botanike in še veliko drugih. Pa je zgolj to, da smo tekom študija pridobili ta znanja že dovolj, da smo uspešni pri iskanju prve zaposlitve?

Izkušnje s svojo prvo zaposlitvijo bodo z nami delili:
• red. prof. dr. FRANC JANŽEKOVIČ (Fakulteta za naravoslovje in matematiko),
• mag. biol. in ekol. LUKA ŠPARL (Krajinski park Tivoli, Rožnik in Šišenski hrib),
• mag. biol. in ekol. MOJCA PODLETNIK (Krajinski park Goričko),
• prof. biol. in kem. NINA GORNIK MULEC (MOM – Medobčinski urad za varstvo okolja in ohranjanja narave).
• mag. biol. in ekol. JURE ČUŠ (Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano)

Z nami bo napotke s področja zaposlovanja in razvoja kariere delila tudi asist. dr. MARTINA HORVAT univ. dipl. psih. iz Kariernega centra UM.

Okrogla miza se bo odvila 30. maja 2019 ob 17.00 v predavalnici 0/80 na Fakulteti za naravoslovje in matematiko. Dogajanje bo potekalo v sproščenem duhu, kjer bodo govorniki z nami delili svoje izkušnje, mnenja in napotke, poslušalci pa se bomo lahko z vprašanji aktivno vključili v debato.

VABLJENI!